Om Borgafjell Barnehage

Borgafjell barnehage ligger i Hegglandsdalen i Os, like ved Borgafjellet. Med naturen som nærmeste nabo byr det på mange flotte opplevelser for store og små. Vi er opptatt av næringsrik og sunn kost, og har egen kokk ansatt hos oss som planlegger og lager næringsrik og god mat for oss. Hver dag får barna all maten de trenger her hos oss. Lunsjen er varmmåltid og som middag. Vi varierer menyen sporadisk og prøver å introdusere barna for nye smaker, for eksempel så lager vi vegetar mat innimellom. Vi ønsker å lære barna at sunn mat som grønnsaker også kan smake godt! :)

I Borgafjell er det pedagogiske nivået høyt, vi har engasjerte og dedikerte ansatte som gjør alt de kan for at barna skal få best mulig oppvekst og optimal utvikling. Vi har for eksempel egen førskolegruppe som blant annet jobbet med trampoline-hefter i forberedelse til skolestart, og de har også en arbeidsdag i uken, hvor de får lære å håndtere sag, hammer og spiker, selvfølgelig nøye overvåket av en voksen. Vi ser at i dagens samfunn sklir oppgaver barn var med på før mer og mer ut, og vi ønsker å innføre dette litt igjen. Barna synes dette er utrolig spennende og de blir veldig stolte når de får lov å gjøre slike ting.

 

Fra 1.august 2019 vil det skje mye spennende i Eventus Borgafjell. Blant annet:

- Vi får en ny årsplan og nye vedtekter. 

- Vi får en egen 17-seters minibuss som tilhører barnehagen og som er tilgjengelig for utflukter og turer. Tre ansatte holder nå på med å ta sertifikat D1 slik at vi blir klare for bussturer raskest mulig.

- Det vil bli oppgraderinger av uteområdet, og innkjøp av nye leker og nytt materiell både for ute- og inneaktiviteter.

Vi har en utrolig engasjert gjeng som arbeider i Eventus Borgafjell Barnehage, og vi gleder oss til å arbeide ut fra den nye årsplanen med utgangspunkt i Eventus sine verdier profesjonalitet, raushet og lidenskap!

 

 

 

 

 

Bilder

Filer