Velkommen

Velkommen til oss i Borgafjell barnehage

 

Borgafjell barnehage er en privateid barnehage som åpnet 16.desember 2013.

 

Vi har plass til rundt 120 barn, fordelt på fire småbarnsavdelinger og tre avdelinger for store barn.

 

Avdelingene våre har avdelingsnavn hentet fra historiene om vennene i Hundremeterskogen:

  • Ole Brumm
  • Nasse Nøff
  • Sprett
  • Tussi
  • Kengu
  • Ugla
  • Tigergutt

Åpningstidene hos oss er fra klokken 06.30 til klokken 17.15. 

Vi har positive, dyktige og omsorgsfulle ansatte, og lyse og moderne lokaler. På uteområdet har vi ulike klatrestativ, disser, tunell, ballbinge, karusell, en lekebuss og mye annet kjekt. Inne på barnehageområdet har vi også en egen grillhytte og en liten kjøkkenhage med epletrær. Uteområdet er delt i to slik at de aller minste barna kan leke på en skjermet lekeplass som er tilpasset småbarnslek dersom de skulle ønsker det.

I Borgafjell har vi egen kokk som lager sunn og næringsrik mat fra bunnen av. Vi har varm lunsj hver dag og frokosten består av smøremåltider med et godt utvalg grønnsaker og pålegg. I tillegg får barna et mellommåltid med frukt, grønt og skiver/knekkebrød eller noe annet godt.

I barnehagen vår har vi også en egen vaktmester. Han gjør en super jobb med daglig vedlikehold og hjelper oss der det trengs. Det er også vaktmesteren som tar den daglige sikkerhetssjekken på uteområdet før barna går ut for å leke.

Satsningsområdet i barnehageåret 2018/2019 vil være kropp, bevegelse, mat og helse.

Visjonen til Borgafjell er "Trygge voksne - trygge barn", og dette innebærer at vi har fokus på stabilitet, forutsigbarhet, respekt, tillit og omsorg.

Dersom dere er på jakt etter barnehageplass så kan dere gjerne ringe oss eller sende oss en mail. Kontaktinformasjon finnes på siden "kontakt oss".

Vi har fortsatt ledige plasser.

Bilder

Filer